Afspil video

3D scanning og tagrenovering

R3DA har sørger for 3D scanning i forbindelse med et større tagrenoveringsprojekt. Læs mere om projektet, se video af 3D modellen, billeder samt øvrigt materiale.

3D scanning af Rosenholm Slot

R3DA har udarbejdet en komplet 3D scanning af Rosenholm slot. Læs mere om projektet, se video af 3D modellen, billeder samt øvrigt materiale fra projektet.

Afspil video

3D scanning af fredet ejendom

R3DA har 3D scannet en fredet ejendom i København i forbindelse med større renoveringsprojekt. Læs mere om projektet, se billeder samt øvrigt materiale.

3D scanning af patriciavilla

R3DA har bidraget med en komplet 3D scanning af en patriciavilla, som bl.a. skulle lette processen i forbindelse med en ejendomsvurdering. Læs mere om projektet, se billeder samt øvrigt materiale.

Afspil video

3D scanning af lejlighedskompleks

R3DA har hjulpet en andelsforening med at 3D scanne og registrere et lejlighedskompleks på Gothersgade i Købenavn. Læs mere om projektet, se billeder samt øvrigt materiale.

3D scanning af familiehus

R3DA har bidraget med en komplet 3D scanning til brug i forbindelse med en omfattende renoveringsopgave samt en tilbygning af ny første sal. Læs mere om projektet, se video af 3D modellen, billeder samt øvrigt materiale.

Afspil video
Afspil video

3D scanning af Hesselagergaard

R3DA har udarbejdet en komplet 3D scanning med det formål at forenkle og effektivisere fremtidige renoveringsopgaver samt at sikre Hesselagergaards kulturarv. Læs mere om projektet, se video af 3D modellen, billeder samt øvrigt materiale.

3D scanning og renovering

For at lette og effektivisere projekteringsarbejdet har R3DA hjulpet en developervirksomhed med at registrere to ejendomme via en udførlig 3D scanning. Se billeder og øvrigt materiale fra projektet.

R3DA ApS

Lågegyde 145.
2980, Kokkedal.
Tlf. 24 65 18 38 / 60 65 59 02
Mail: kontakt@r3da.dk
Cvr. nr.: 40668497

Logo_DanskeARK